Berjaya Hamil Dengan Vivix

Anak itu suatu anugerah terindah buat semua pasangan. Tak kira berapa tahun usia perkahwinan, pasti pasangan akan tertunggu tunggu berita gembira daripada si isteri tentang kehamilan. Bagi saya, apa lagi kegembiraan yang saya mahukan melainkan feedback positif daripada customer saya yang berjaya hamil dengan Vivix.

Semasa awal perkenalan kami melalui blog saya, dia bertanyakan tentang suplemen untuk kuatkan rahim. Saya mencadangkan VIVIX, ESP , VITALEA dan B COMPLEX untuk bantu kuatkan rahim.

 

SUPPLEMEN SHAKLEE UNTUK KUATKAN RAHIM

Bagi saya, VIVIX adalah solusi terbaik untuk apa jua masalah. Vivix membantu membetulkan DNA dan SEL sekaligus memperbaiki kerosakan pada organ badan.

Apabila organ sihat, InshaAllah mudah nak conceive. Dan organ persenyawaan termasuk sekali lah.

Apabila ovari sihat, akan hasilkan telur yang berkualiti. Hormon pun cantik je.

Apabila rahim sihat, InshaAllah mudah nak conceive dan once conceive rahim akan kuat untuk pegang baby.

ESP protein soya pula sangat penting untuk menguatkan otot rahim supaya kukuh ‘memegang’ andai terjadinya persenyawaan.

Sementara VITALEA & B COMPLEX pula mengandungi asid folik yang sangat bagus untuk menguatkan rahim serta bantu mengelakkan kecacatan pada janin apabila dah tersenyawa nanti.
So buat anda yang sedang TTC, tetapi pernah alami keguguran. Percayalah, anda kemungkinan besar tiada masalah kesuburan.

Anda subur, cuma mungkin rahim yang tidak kuat memegang baby.

Hubungi 013 576 7554 untuk order atau anda boleh beli sendiri Vivix dengan klik button di bawah ini:

Beli-Sekarang

 

TESTIMONI HAMIL DENGAN VIVIX

berjaya hamil dengan vivix

berjaya hamil dengan vivix

 

testimoni vivix

 

Farah Alina

Seorang blogger manis yang suka berkongsi pengalaman tentang kehidupan, kesihatan dan kecantikan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

"Touch Untuk WhatsApp"