ESP Membuatkan Saya Tak Sabar Nak Bangun Pagi!

Assalamualaikum & selamat pagi.

Jom panjatkan rasa syukur kepada Allah di awal pagi ini. 💕

Seperti kebiasaan, setiap pagi, memang Alin akan bancuh ESP ni sebagai sarapan di awal pagi.

Perut rasa kenyang minum ESP. Lagi lagilah kalau ESP tu diblend dengan buah buaha. Dah la sedap, kenyang lama pulak tu. 😉

Memang berbeza sangat bila minum dengan tak minum ESP ini tau. Paling ketara sekali semestinya daripada segi tenaga.

🌸 Bila minum ESP, memang rasa lebih aktif dan bertenaga sampai ke malam. Tiada pun rasa mengantuk ke, lesu atau letih.

🌸 Bila tak minum ESP, memang start pukul 3-4 petang mata macam berat semacam je. Kadang kadang tu lepas Zuhur je dah macam memanggil manggil jer katil tu 😌

“Kak Alin, orang yang dah kahwin and ada anak je ke sesuai minum ESP ni?”

Tak la. Yang belum kahwin pun boleh tau, lagi lagi pelajar yang sibuk dengan kelas selalu rasa cepat letih dan mengantuk dalam class tu.

Untuk ibu berkerja di pejabat dan di rumah pun memang sangat digalakkan untuk minum ESP.

Ibu mengandung lagi laa 200% sangat digalakkan. Highly recommended! InshaaAllah you will feel the difference 💪🏻💪🏻

Jadi Alin kongsikan manfaat ESP secara ringkas :

✅ Untuk kulit lebih cantik, cerah dan flawless

✅ Untuk kawal selera makan dan beri rasa kenyang lebih lama bagi yang nak jaga badan

✅ Untuk berikan rasa lebih bertenaga sepanjang hari

✅ Untuk ibu hamil, ESP bantu untuk kurangkan alahan. InshaaAllah baby juga lebih gebuu!

✅ Untuk ibu menyusu inshaaAllah susu lebih banyak dan juga pekat serta baby lebih cepat kenyang bila menyusu.

✅ Untuk mereka yang sedang ikhtiar untuk hamil, protein sangat membantu untuk menguatkan otot rahim supaya perlekatan lebih kuat.

Banyakkan khasiat dan kebaikan ESP nih? Sebab tulah Alin sendiri dah lebih 4 tahun tak pernah lagi berhenti ambil ESP! 😊

Boleh hubungi Alin terus untuk order dan pertanyaan lanjut.
InshaaAllah Alin sedia untuk memberikan recommendation beserta guide yang terbaik untuk semua customers Alin ❤️

📲 http://farahalina.wasap.my

Farah Alina
0135767554
Trusted SID Since 2014

Farah Alina

Seorang blogger manis yang suka berkongsi pengalaman tentang kehidupan, kesihatan dan kecantikan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

"Touch Untuk WhatsApp"