Kebaikan Nutriferon Shaklee Untuk Keluarga Anda

 

Kebaikan Nutriferon Shaklee memang tiada tolak bandingan. Sebab tu saya sarankan setiap rumah mempunyai Nutriferon untuk manfaat seisi keluarga. Kenapa mesti ada Nutriferon dalam setiap rumah..?

 

KEBAIKAN NUTRIFERON SHAKLEE

 

Ianya penting kerana Nutriferon mengaktifkan interferon dan juga membantu meningkatkan sistem imun tubuh badan kita serta membantu melawan serangan radikal bebas. Sel imun kita akan keluarkan interferon bila ada kuman menyerang tubuh badan kita.

Interferon buat julung kalinya ditemui oleh Dr. Yssuhiko Kojima dari University Tokyo pada tahun 1954.

Selrpas membuat kajian selama 40 tahun dan semakan semula beribu-ribu jenis sebatian dan lebih 200 jenis herba yang berlainan, Dr. Kojima telah berjaya membangunkan satu-satunya interferon semulajadi didunia iaitu Nutriferon.

Apabila sistem imun kita lemah, maka interferon menjadi tak aktif. Oleh itu Nutriferon digunakan untuk kejutkan balik interferon dalam badan kita dan tambahkannya jadi lebih banyak lagi.

kebaikan nutriferon shaklee

Selain untuk meningkat sistem imun tubuh badan kita, Nutriferon juga bantu melawan kanser dan tumor, melindungi daripada terkena influenza, meringankan stress dan kelesuan.

 

 

Jadi jangan berlengah lagi, dapatkan Nutriferon sekarang untuk anda dan seisi keluarga.
Tubuh kuat..badan sihat! 🙂

 

Farah Alina

Seorang blogger manis yang suka berkongsi pengalaman tentang kehidupan, kesihatan dan kecantikan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

"Touch Untuk WhatsApp"