Kelebihan Vivix Shaklee Yang Boleh Bantu Sembuhkan Penyakit Gout

Puan, tolong saya Puan. Suami saya ada Gout. Dia dah menderita Gout ni berbelas tahun dah. Pain killer dan ubat Gout makan dah setiap hari tak pernah miss! Kalau salah makan sikit je, mesti Gout dia menyerang. Sampai tak boleh nak jalan tau! Tolong saya, suplemen Shaklee yang mana yang boleh bantu pulihkan Gout suami saya.

 

Dalam kita sihat dan gembira menikmati kehidupan ni, rupanya ramai yang sedang menderita kerana sakit. Bila hilang nikmat sihat, baru kita akan meratapi dan mengenang kembali betapa beruntungnya kita sihat.

Seperti pelanggan saya di atas, saya menyeru semua pembaca blog saya agar anda jangan block minda anda bahawa Gout tak boleh sembuh. Gout boleh sembuh. Gout ada penawarnya. Gout ada harapan untuk pulih!

Kenapa saya begitu yakin?

Ya, sebab saya ada testimoni kisah benar tentang pesakit Gout yang dah pulih. Mereka kini menikmati kehidupan dengan lebih bermakna dan gembira sekali.

Lihat bukti testimoni di bawah ini:

 

shaklee vivix, gout, harga shaklee vivix

 

shaklee vivix, gout, harga shaklee vivix

 

shaklee vivix, gout, harga shaklee vivix

 

Bagaimana Vivix Shaklee merawat Gout?

Satu perkara yang perlu anda tahu iaitu dalam Vivix Shaklee ini mempunyai bahan – bahan antioksidan (polifenol).

Polifenol adalah satu kumpulan antioksidan. Resveratrol pula adalah sebahagian daripada polifenol. Apabila kita berbicara tentang polifenolatau resveratol, ianya adalah bahan antioksidan yang terdapat dalam makanan terutamanya tumbuhan, sayuran dan buah buahan.

4 Cara Bahan Dalam Vivix (polifenol) Bertindak

  1.  Memperbaiki DNA
  2. Mengurangkan inflamasi
  3. Meningkatkan penghasilan tenaga
  4. Mengelakkan pengumpulan protein AGE (Advanced Glycation End product)

 

Dalam Vivix yang istimewa ini terkandung 4 bahan utama yang sangat berharga iaitu Muscadine Grapes, Purple Carrot, Elderberry dan  Japanese Knotweed. Keempat – empat bahan utama Vivix ini sangat istimewa. Dan kerna keistimewaannya inilah yang boleh membantu pesakit bebas daripada Gout yang dialaminya, tak kita berapa puluh tahun sekalipun.

shaklee vivix

Vivix Bantu Pengidap Gout Melalui 4 Ramuan Antioksidan

Asbab bahan ramuan Vivix yang istimewa tadi, Vivix bantu membaikpulihkan sel yang rosak asbab Gout itu. Selain itu,

  • Vivix perbaiki sel-sel yang telah membengkak dan sakit supaya sel kembali pulih sihat seperti sediakala.
  • Vivix bantu elakkan sel-sel lain daripada rosak lebih teruk.
  • Vivix menggalakkan proses detoks dalam tubuh badan.
  • Vivix bantu mengelakkan pengumpulan protein-protein hasil pengikatan gula dan protein berlebihan dalam badan yang boleh menyebabkan penyakit yang lebih berbahaya seperti kencing manis dan penyakit salur darah.
  • Vivix akan memulihkan kerosakan sel darah dengan menstabilkan kandungan asid urik ke tahap normal.
gout sembuh degan vivix
Vivix memulihkan kerosakan sel darah dengan menstabilkan kandungan asid urik ke tahap normal

 

Harga Vivix Shaklee 2017

Harga Vivix adalah RM503.

Jika anda nak Vivix dengan harga murah, jadi lah ahli kerana anda dapat jimat RM32!

  • Harga Vivix : RM503
  • Harga Vivix + Membership : RM471

Dan selepas itu anda boleh membeli Vivix dengan harga ahli sahaja yang jauh lebih murah.

Atau

Jika anda mahu mendapatkan Vivix dengan segera, terus order di sini (klik button di bawah)

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=ae8e0b4d73ca94fcfbceee69c857a979

 

Jika anda , sedara mara, rakan rakan atau sahabat handai anda ada yang mengidap Gout berikhtiarlah dengan Vivix. Saya doakan semoga kalian semua sentiasa sihat dan dilimpahi kebahagiaan dunia akhirat.

Terima kasih diatas kesudiaan membaca FarahAlina.com!

 

Farah Alina

Seorang blogger manis yang suka berkongsi pengalaman tentang kehidupan, kesihatan dan kecantikan.

4 thoughts on “Kelebihan Vivix Shaklee Yang Boleh Bantu Sembuhkan Penyakit Gout

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge