Nutriferon Untuk Kuatkan Sistem Imun Badan Rupanya Telah Melalui 40 Tahun Penyelidikan.

 

Hari ini saya nak sharing tentang Nutriferon. Nutriferon ni penting untuk mengukuhkan sistem imun dalam badan kita. Sangat penting untuk dewasa dan kanak-kanak.

 

nutriferon shaklee

 

Untuk pengetahuan semua, Nutriferon ni telah melalui 40 tahun penyelidikan! Wow!

Anda boleh bayangkan?? How strict Shaklee.

Setelah 40 tahun, baru Shaklee pasarkan Nutriferon ini.

Dr Yasuhiko ni, dari dia muda, sampai tua.. baru produk Nutriferon ni di release utk dijual!

Seriously, saya sangat amazed bila dengar pasal ni. 😱

Dan Nutriferon ini telah di patern kan.

Maksudnya tak boleh ada company lain yang boleh hasilkan produk yang sama seperti ini.

 

Itulah Falsafah Shaklee .

Sentiasa SELAMAT
Sentiasa BERKESAN
Sentiasa MESRA ALAM

Shaklee tidak akan sesekali keluarkan sesuatu supplement sekadar untuk mengaut keuntungan.

 

nutriferon shaklee

 

Haritu saya pergi Health & Wellness Talk Shaklee.

Nutritionist bagitahu, di hospital, ada ubat yang fungsi sama seperti Nutriferon.

Dipanggil Injection Interferon.

Tapi ubat itu hanya diberikan kepada pesakit yang kritikal sahaja seperti cancer stage 4 etc.

Dan harga nya mencecah RM 1500!! Untuk sekali cucuk yer.

Ubat itu juga tidak boleh diambil dengan kerap sebab ada kesan sampingan..

 

Wah, bila saya banding kan dgn Nutriferon Shaklee:

Nutriferon tidak bertoksik

Nutriferon juga rangsang pengeluaran interferon badan sama macam ubat tersebut, tetapi bezanya.. ia rangsangan semulajadi, dan bukannya drugs.

Harga Nutriferon jauh lebih murah berbanding ubat tersebut. RM193 sahaja (retail price) utk 30 sachets, nak dibandingkan dengan RM1500 utk injection , dan ada kesan sampingan pula tu.

 

Sebab tu, bila ada yang pertikaikan produk Shaklee mahal, saya jadi terkedu.

Ok, mana nak dapat this kind of QUALITY product, yang telah melalui 40 tahun penyelidikan pada harga less than RM 200???

Dan Nutriferon ni mempunyai sangat banyak klinikal test.

One of the clinical studies conducted showed Nutriferon can reduce the Hepatitis C virus!!

 

Serius, makin banyak saya study tentang produk Shaklee, makin saya jatuh cinta.

Rasa nak telan je semua. Hahaha 😂

So guys, jangan takut ye nak cuba any supplements from Shaklee.

In shaa Allah, kita ikhtiar dengan bahan-bahan bersumberkan alam semulajadi yang telah ditemui oleh para saintis Shaklee.

Jom Sihat Bersama Shaklee!

kebaikan nutriferon shaklee

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=da83de465da915d1a29901fa144735a9
Dapatkan Suplemen Nutriferon Disini

 

Farah Alina

Seorang blogger manis yang suka berkongsi pengalaman tentang kehidupan, kesihatan dan kecantikan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge