Promosi April 2019. Beli Dan Automatik Dapat Keahlian PERCUMA!

Assalamualaikum dan hai semua.

Hari ini saya nak kongsikan promosi yang Shaklee buat untuk bulan ni. APRIL 2019. Best gila tau promo bulan ni. Amatlah untung kalau you grab promo bulan ni. Untung sangat sangat uols!

So, jom tengok 4 promosi bulan ni!

 

#PROMO 1: PROMO VIVIX TWINPACK 10% OFF!

Haa siapa yang asyik terlepas tak sempat grab Promo VIVIX? GOOD NEWS! Bulan ni Promo VIVIX datang kembali!

Promo VIVIX ni twinpack iaitu 2 botol. And you jimat lebih RM300 kalau compare harga promo dan harga asal and including free items!

And untuk promo ni, korang akan dapat sekali :
 Jimat RM266 dari harga asal
🎁 FREE MEMBERSHIP bernilai RM65
🎁 FREE Paper Bag VIVIX
🎁 FREE CONSULTATION
🎁 POSTAGE INCLUDED bernilai RM10

Jimat sangat kan!

Dengan pengambilan VIVIX secara konsisten, inshaAllah membantu badan kekal segar bertenaga, and makin lama nampak muka kita semakin muda gitu.

Memang sesuai sangat kalau korang nak consume untuk diri sendiri atau untuk parents, datuk, nenek sebab VIVIX sangat bagus untuk kesihatan menyeluruh! ❤️

PROMO VIVIX memang SANGAT JIMAT & BERBALOI! Sementara stocks masih ada sahaja!

 

 

#PROMO 2 : PROMO YOUTH STARTER PACK

Siapa yang nak cuba Youth, now is the best time to purchase! Yang nak restock pun boleh grab. Sebab Shaklee buat promo super jimat untuk Youth Starter Set!

Which korang akan dapat Free Membership dan 10% diskaun untuk starter pack ni! Means korang dapat semua di bawah 😍

 Discount sebanyak RM238
 FREE membership bernilai RM65
 Postage bernilai RM10
 FREE YOUTH Paper Bag

Jimat RM300+! 😱😍

So, korang nampak kan kenapa saya cakap now is the BEST TIME untuk purchase?

Nak kulit cantik licin? Nak skincare sesuai untuk semua jenis kulit? Cuba lah YOUTH! 😊

Dalam YOUTH SKINCARE STARTER SET ada 4 basic produk :

💕 Youth Cleanser (tahan 4-5 bulan)
Cuci muka kita dengan sangat lembut dan buang sel kulit mati. Takde sabun, tak berbuih so selamat untuk kulit sensitif. Ada kandungan avocado oil untuk lembapkan & lembutkan kulit.

💕 Youth Toner (tahan 5 bulan)
Lagi sekali bersih & buang sel kulit mati & jadikan kulit kita lebih cerah & berseri. Double cleansing tau! Muka rasa segar dan sejuk je lepas double cleansing ni.

💕 Youth Moisturizer Sunblock SPF50 (tahan 6 bulan)
Bertindak sebagai sunblock, day moisturizer dan primer sekali! Muka memang glowing & makeup tahan lama 👍

💕 Youth Night Cream (tahan 4-5 bulan)
Tolong galakkan pembaharuan sel kulit semasa kita tidur, so muka jadi lebih lembut dan muda! And, ada kandungan untuk mengecutkan jerawat tau 😍

4 produk ni ialah paling asas untuk kita jaga muka. Penting untuk kita pakai set asas daripada brand yang sama supaya effect lebih cepat & berkesan.

If you pakai toner brand A, cleanser brand B, night cream brand C, agak susah nak nampak effect sebab bahan kandungan brand berlainan kebiasaannya tak serasi antara satu sama lain.

 

#PROMO 3 : PROMO DAILY ESSENTIAL SET

Siapa yang baru nak mencuba Shaklee supplements, atau nak start business Shaklee dengan saya, saya highly recommend korang grab this promo set!

Sebab dalam set ni you akan dapat 6 produk best seller Shaklee dengan harga yang sangat murah!

You boleh simpan few supplements untuk diri sendiri consume dan jual yang lain untuk dapatkan profit! 😊

6 produk dalam Promo Daily Essential Set :
 ESP
 Vitamin C
 Omega
 VitaLea Multivitamin
 B Complex Folic Acid
 VIVIX

 

 

Korang nak tahu berapa harga asal untuk semua ni? RM1022.50 tau! Bila korang grab Promo ni, korang cuma bayar harga promo RM736.20 sahaja! 😍Untung almost RM300! Murahhhhh wei!

Tak cukup dengan tu, korang dapat sekali :
 FREE Shaklee paperbag
 Postage tak payah bayar bernilai RM10
 FREE membership bernilai RM65

 

PROMO 4 : YOUTH INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR SET

Last but not least, inilah promosi yang paling havoc sekali. Dengan pembelian full set nih, korang akan dapat FREE  Youth Travel Set and Youth Travel Case tau!

Dah setahun lebih Youth di pasaran, ini kali pertama Shaklee release kan travel set yang comel lotey ni. Just imagine after this if korang nak travel naik flight ke, balik kampung ke, tak payah dah bawa Youth yang besar gedabak tu. bawa travel set ni je dah cukup tau. Sangat berguna and paling best worth almost RM285!!

 

Free gift Youth Travel Set & Travel Case ni limited edition tau. Siapa cepat dia dapat. Kalau you tangguh tangguh beli, and tiba2 waktu you nak beli tu free gift Travel Set ni dah habis, i tak dapat nak tolong lah.

So pleasee, hurry. Grab this now!!

CARA NAK DAPATKAN PROMOSI INI

Nak harga murah ni? Get yours now while stocks last! Mudah je nak dapatkan promosi ni.

Anda hanya perlu klik link ini untuk order dan consultation – http://farahalina.wasap.my

Farah Alina

Seorang blogger manis yang suka berkongsi pengalaman tentang kehidupan, kesihatan dan kecantikan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

"Touch Untuk WhatsApp"