Step by Step Subscription Activation (VOUCHER)

Berdasarkan saranan untuk activate keahlian bagi ahli yang tidak aktif, disini saya tunjukkan langkah-langkah untuk anda aktifkan keahlian anda dengan pembelian rebet RM30.

Mudah sahaja. Hanya dengan 4 langkah ini, anda kembali menjadi ahli aktif Shaklee.

 

Subscription Activation step by step (VOUCHER)

Langkah (1)

Login macam biasa ke Shaklee2U, masukkan ID dan PASSWORD anda.

Masuk ke bahagian Shopping, isi maklumat anda.

Nampak tak ikon JOM SHAKLEE tu? Ye itulah dia voucher Rm30 tu.

Ia juga boleh didapati di tab ‘Subscription’ kat belah kiri tu.

 

Subscription Activation step by step (VOUCHER)

Ni kalau klik Subsciption

 

Subscription Activation step by step (VOUCHER)

Langkah (2)

Klik ikon Jom Shaklee tadi tu & kita akan dibawa ke sini.

Klik ‘add to shopping cart’

 

Subscription Activation step by step (VOUCHER)

Langkah (3)

Buat payment macam biasa & jangan lupa tick pada ‘I agree….’ kat bawah tu

 

5

Langkah (4)

Bila dah settle payment, pop up ni akan keluar. Dah settle. now you are subscribed!

 

 

Untuk redeem voucher RM30 tersebut, buat pembelian seperti biasa.

Kemudian semasa pembayaran, klik E-Voucher.

Subscription Activation step by step (VOUCHER)

 

Voucher yang kita beli tu boleh didapati dalam bahagian E-VOUCHER yg akan keluar masa kita nak buat payment utk belian.

Klik je kat e-voucher tu.

Kalau takleh klik?

Tu sebab belian tak cukup RM100. E-voucer ni untuk setiap RM100, akan ditolak RM10 dari belian tu.

 

Subscription Activation step by step (VOUCHER)

Voucher ni boleh digunakan RM10 untuk setiap belian RM100.

Contoh kat gambar ni, belian saya RM254.30 (RM200) jadi boleh guna 2 voucher (RM20)

Kalau kita beli ESP RM128.26, boleh guna 1 voucher (RM100) guna evoucher RM10, jadi jumlah kena bayar RM118.26

kalau beli Vivix RM402.80, boleh guna 3 voucher (lebih dr RM300) jadi kita bayar RM372.80.

======================================

Jelas?

Jika anda mempunyai sebarang masalah (untuk downline saya), hubungi saya segera.

Farah Alina

Seorang blogger manis yang suka berkongsi pengalaman tentang kehidupan, kesihatan dan kecantikan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge