Akhirnya Berjaya Mengandung Setelah Ikhtiar Hamil Dengan Vivix & Set Kesuburan Shaklee

Ramai isteri yang TTC dan yang ada masalah kesuburan wanita cuba ikhtiar pelbagai cara untuk hamil. Ada yang berani makan pelbagai makanan tambahan  yang berkaitan dengan kesuburan wanita namun perlu diawasi ketulenan dan keberkesannya. Pastikan suplemen itu selamat, berkesan dan semulajadi. Mari saya kongsikan suplemen yang memenuhi kriteria tersebut dan paling terbaik buat anda.

 

Vivix Shaklee Untuk Kesuburan Wanita

Daripada artikel Khasiat Vivix ini, ternyata ramuan vivix yang istimewa ini juga mampu membantu untuk kesuburan. Maka tidak hairanlah ramai isteri yang berjaya hamil dengan ikhtiar vivix shaklee ini. Alhamdulillah.

 

khasiat vivix untuk mengandung

 

Kisah benar seorang pengguna Vivix – Berjaya Hamil

Saya mula sharing pasal kesuburan wanita dan kehamilan sejak pertengahan 2017.

Saya kongsi kan pengalaman TTC saya- daripada proses rawatan, jenis rawatan dan kos secara terperinci.

Saya kongsikan juga supplement yang saya amalkan semenjak saya dalam proses TTC.

Saya bermula dengan GLA Complex untuk betulkan semula hormon wanita saya kerana GLA memang dibuat khas untuk memperbetulkan hormon wanita, membetulkan pusingan haid supaya normal dan membantu pelihara rahim menjadi lebih subur.

Saya amalkan juga di sepanjang proses TTC saya dengan set kesuburan iaitu B COMPLEX, VITAMIN C dan ESP.

Set kesuburan shaklee

Alhamdulillah. Saya berjaya hamil anak pertama pada bulan pertama selepas pembedahan untuk membuang fibroid pada bulan Ogos 2013 selepas rawatan IUI saya dalam usaha mendapatkan anak gagal pada bulan Feb 2013.

Alhamdulillah. Membesarkan anak pertama adalah moment paling indah selepas menanti hampir 2 tahun lebih selepas perkahwinan kami.

6 bulan anak pertama lahir, saya disahkan hamil anak kedua pula!

Agak mendebarkan sebab operation czer saya masih baru, dan doktor meletakkan keadaan saya pada zon berhati-hati kerana kandungan ini agak berisiko.

Sepanjang kehamilan, saya mengamalkan Set Kehamilan Shaklee. Alhamdulillah proses kehamilan berjalan dengan lancar. Tiada alahan dan loya langsung. Cuma diawal kehamilan saya mengalami demam dan batuk yang agak teruk.

Saya melahirkan anak kedua pada usia kandungan 38 minggu 6 hari. Alhamdulillah satu kenangan yang indah tetapi sedikit fobia sebab czer kali ni saya berasa sakit sangat-sangat. Ubat tahan sakit lambat beri kesan kepada saya, jadi itu membuatkan saya rasa sangat pedihnya apabila kulit perut disiat!  Allah.. kesakitan yang sampai hari ni saya tak dapat nak lupakan.

Hari kedua Dr. Hamid Arshat (doktor yg menyambut kelahiran anak kedua saya) datang melawat di wad.

Saya tanya kan kepada beliau parut czer yang lama macam mana masa czer kali kedua sebab czer pertama parut agak teruk (czer T-shape) tapi doktor cakap takde masalah. Luka dah bercantum elok.

Alhamdulillah.. mungkin asbab saya konsisten mengamalkan supplement Shaklee disepanjang kehamilan.

Saya gembira.

Semua cerita mengenai kehamilan anak-anak saya saya kongsikan dengan kawan-kawan saya agar dapat menjadi panduan bagi mereka yang sedang berusaha untuk mendapatkan zuriat.

Mungkin asbab berkongsi manfaat bersama mereka yang benar-benar berusaha untuk mendapatkan zuriat, alhamdulillah.. sekali lagi Allah izinkan saya untuk merasai moment mengandungkan anak ketiga.

Jujur saya katakan saya dan suami memang merancang untuk anak ketiga. Planning untuk mendapatkan anak ketiga selepas anak kedua mencecah usia 4 tahun tapi Allah beri awal setahun daripada perancangan kami.

Mungkin asbab pengambilan VIVIX SHAKLEE yang konsisten juga antara kami suami isteri bermula bulan November yang lepas.

Sebab ada promosi 5% diskaun harga vivix masa tu, kami pon tak lepaskan peluang untuk mencuba juga.

Tujuan asal nak hilangkan penat badan dan nak kuruskan badan. Tup-tup dapat bonus suburkan rahim sekali.

So pada mereka yang benar-benar mahu berusaha untuk mendapatkan anak, saya amat cadangkan agar anda mencuba VIVIX ini dulu suami isteri.

Vivix bukan ubat subur tapi vivix dapat bantu perbaiki sel-sel dalaman badan kita yang secara tak langsung dapat menyuburkan sistem reproduktif kita suami isteri, insyaAllah.

khasiat vivix shaklee

Sebelum ni saya bangga menggunakan testimoni adik saya consume vivix dan berjaya hamil. Tapi sekarang, saya bangga untuk gunakan testimoni sendiri pula.

Alhamdulillah..  

Saya adalah antara pengguna VIVIX SHAKLEE dan berjaya hamil pada bulan kedua selepas consume secara konsisten bersama suami.

-Puan Wanie-

 

Saya Mahu Vivix!

Saya Mahu Ikhtiar Hamil Dengan Vivix!

Untuk dapatkan vivix yang istimewa ini, anda boleh terus hubungi saya di 013 576 7554 (klik pada nombor) atau anda boleh membuat pembelian secara kredit/debit di sini (klik pada gambar di bawah)

Klik di sini untuk order vivix

 

Jemput baca entri ini – Berjaya Hamil Dengan Vivix

Farah Alina

Seorang blogger manis yang suka berkongsi pengalaman tentang kehidupan, kesihatan dan kecantikan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

"Touch Untuk WhatsApp"